top of page

CORENDON START EIGEN VLUCHTEN NAAR BONAIRE
Vanaf 3 november vliegt Corendon Dutch Airlines naar Bonaire. Dit volgt op het succes van de vluchten naar Curaçao en de groeiende vraag naar vakanties op Bonaire. Twee keer per week, op woensdag en zondag, zal Corendon met het eigen vliegtuig, de moderne Airbus A350, naar Bonaire vertrekken. Het betreft een lijndienst, dus het is ook mogelijk om losse tickets te kopen, zonder hotelarrangement. Een enkele reis is al vanaf euro 299 te boeken.


De vlucht naar Bonaire is een combi-vlucht met de route Curaçao (AMS-CUR-BON-AMS). Op Curaçao maakt het toestel een tussenlanding en komt een nieuwe crew aan boord.


Gunay Uslu, CEO van Corendon: “Bonaire is zo'n prachtig eiland, dus ik ben heel blij dat we nu zelf vluchten kunnen gaan aanbieden. Reizigers kunnen kiezen voor een aantal spectaculaire hotels waar Corendon mee samenwerkt. Of je boekt gewoon een los ticket om vrienden of familie in Nederland of op Bonaire te bezoeken. Dankzij de ervaring die we inmiddels hebben met vliegen naar Curaçao, is het eigenlijk een logische stap om onze dienst uit te breiden naar Bonaire.”


Accommodaties exclusief bij CorendonIn aanvulling op de uitbreiding van de vluchten, biedt Corendon ook een scala aan accommodaties op Bonaire. Onder deze exclusieve partnerschappen bevindt zich het Van der Valk Plaza Island Residence, een 4-sterren resort met 70 appartementen op het splinternieuwe Villa Island.


Daarnaast kunnen reizigers genieten van het Resort Bonaire, een 4-sterren accommodatie met logies, dat exclusief is voor Corendon-gasten. En voor degenen die op zoek zijn naar een premium ervaring, biedt Belnem House Bonaire luxe appartementen van 4-sterren die vorig jaar geopend zijn, en sindsdien alleen te boeken zijn via Corendon. In totaal zal het aanbod uit 20 accommodaties bestaan inclusief het aanbod van By June.


Kleinschalige en weg van de drukteHet label By June breidt het aanbod van kleinschalige accommodaties op Bonaire uit. By June focust op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn altijd inclusief huurauto zodat vakantiegangers gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen.


Voor meer informatie, bekijk www.corendon.nl/naarbonaire en www.corendon.com/vliegtickets- bonaire


Comments


bottom of page