top of page

DE TALENTVOLLE TWEELING ZUSJES UIT ARUBA MET NIEUWE SINGLE!
In een opmerkelijke muzikale samenwerking heeft de bekende producer Jeon een bijzondere draai gegeven aan de nieuwe single "Coco", geproduceerd door Edward Silberie, een andere vooraanstaande producer. De track is verrijkt met de unieke DanzaDub geluiden en bevat de creatieve inbreng van zijn twee getalenteerde dochters.

In "Coco" delen de zussen een humoristisch verhaal over een kip die haar hoofd stoot, wat leidt tot een komisch refrein van "Co co co co." Buiten hun muzikale inspanningen zijn Kylie en Katya ook bekende gezichten in de Arubaanse modewereld, waar ze samenwerken met merken zoals Setar, WEB en vele andere bedrijven. Daarnaast zijn ze actief betrokken bij sporten zoals tennis en zeilen en volgen ze vanaf zesjarige leeftijd pianoles om hun muzikale talenten verder te ontwikkelen.

Het concept voor "Coco" ontstond spontaan tijdens een studiosessie met hun vader, waarbij Kylie en Katya improviseerden op de beat. Ze schreven zelf het nummer en stelden voor om Jeon en TY uit te nodigen om mee te doen, wat leidde tot onmiddellijke enthousiasme van Jeon en dankbaarheid van TY, die zich snel aansloten en bijdroegen aan de ontwikkeling van het nummer.

De videoclip, opgenomen op de Washington Preparatory School in samenwerking met NTG BabyPlus, vangt de essentie van het nummer met choreografie door Marisol Tromp. Het toont de grappige interacties tussen studenten en faculteit, met Jeon in de rol van de schoolschoonmaker en TY als de schoolbuschauffeur. Geproduceerd door "Reclight," biedt de videoclip een zeer vermakelijke audiovisuele ervaring voor kinderen.

De videoclip van "Coco" is nu beschikbaar om te bekijken en nodigt kinderen uit om van het nummer te genieten op verschillende platforms, zoals Spotify, iTunes, YouTube, Instagram en TikTok. Terwijl Kylie en Katya luisteraars aanmoedigen om verantwoord van de muziek te genieten, markeert de lancering van "Coco" een feestelijk en vermakelijk moment voor alle leeftijden.

Comments


bottom of page