top of page

JEANDRICK TEKENT BIJ KJ74 ENTERTAINMENT!Historisch Ondertekeningsovereenkomst tussen Jeandrick van den Biezen en Kenley Jansen bij KJ74 Entertainment in Atlanta!


Een historisch moment vond plaats in de studio's in Atlanta, VS, waar de jonge Jeandrick van den Biezen (Omar Pierce) en honkbalster Kenley Jansen van KJ74 Entertainment een baanbrekende overeenkomst sloten. Naast hen waren ook Chadwick Tromp en Efrem Mambi aanwezig. Een felicitatie aan Jeandrick, en we zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst veel kansen zal bieden in de wereld van de internationale entertainment. KJ74 Entertainment is een veelzijdig entertainmentbedrijf opgericht door Kenley Jansen, een professionele honkballer en muziekliefhebber. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Atlanta, VS, en heeft een muzieklabel dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen en promoten van opkomende en gevestigde muzikale talenten.

Het muzieklabel van KJ74 Entertainment heeft als doel artiesten een platform te bieden om hun creativiteit te uiten en hun muziek aan een breed publiek te presenteren. Het label richt zich op verschillende muziekgenres, waaronder hiphop, R&B, pop, en meer, en staat open voor diverse artistieke stijlen en achtergronden.


Naast het uitbrengen van muziek werkt het label ook samen met artiesten om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun carrière, het opbouwen van hun fanbase en het creëren van kansen binnen de muziekindustrie. Met een toegewijd team van professionals biedt KJ74 Entertainment een ondersteunende en creatieve omgeving voor artiesten om te groeien en te gedijen.


Door middel van strategische samenwerkingen, innovatieve marketingcampagnes en een sterke toewijding aan artistieke excellentie, streeft het muzieklabel van KJ74 Entertainment ernaar om opmerkelijke muziek uit te brengen die een blijvende impact heeft op de industrie en de luisteraars over de hele wereld inspireert.Comments


bottom of page