top of page

JEON opent nieuw restaurant "HIP WOK" op Aruba!

Met trots presenteert Jeon zijn nieuw restaurant op het eiland Aruba.

Op vrijdag 28 februari is het restaurant op de Rockerfeller straat 8, Bochincha Container Yard geopend voor het publiek. Samen met familie, vrienden en veel lokale fans heeft Jeon dit openingsevenement groots gevierd met veel entertainment.

Om Hip Wok te realiseren moesten er veel maatregelen genomen worden in verband met de huidige tijd waar we in leven en dit is prima gelukt.


De wens van Jeon is, dat hij een lokale plek wilt hebben, waarbij mensen van jong tot oud kunnen komen en genieten, een plek waar men kan samen komen en memorabele momenten kunnen creëren.

Inspiratie voor de naam Hip Wok kwam door de liefde voor hiphop muziek van Jeon die hij heeft sinds hij 7 jaar oud was. Zo begon Jeon met het maken van hip hop muziek in zijn wijk en op school tijdens de pauzes met beatboxen, freestyle rap en zelfs breakdancing. Al met al is het een eer voor Jeon om zijn dromen waar te maken met Hip Wok op zijn eiland Aruba! "Met dank aan jullie support heb ik het zover kunnen komen want zonder jullie support was dit allemaal niet mogelijk", aldus Jeon.

Instagram @hipwokaruba

Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

bottom of page