top of page

KEVV. BRENGT NIEUWE ALBUM UIT


Op zondag 31 Juli bracht Kevv. zijn nieuwe album uit genaamd DiKuraçon 2. In het nieuwe programma 'Album Sessie' bij Radio Caliente, hebben we zijn album volledig mogen afspelen tijdens een interview met Kevv. over de bijzondere verhalen achter zijn tracks. Kevv schrijft graag liedjes met verhalen vol levenslessen. Kevv. is een opkomend kunstenaar geboren op het eiland Curaçao en woont momenteel in Nederland. Zijn vader leerde hem piano spelen toen hij 5 jaar oud was en sindsdien kreeg hij een enorme liefde voor muziek.


Tot het punt waarop hij zichzelf begon te leren gitaar, basgitaar en zelfs te zingen. Hoewel Kevv.'s liefde voor muziek al op jonge leeftijd begon, was het toen hij naar Nederland verhuisde dat hij begon zijn dromen na te jagen om artiest/producent te worden.


Hij leerde alles wat hij weet over productie, opname, Mix & Master via YouTube. Het platform gebruiken als zijn eigen persoonlijke klas. De liedjes van Kevv. zijn altijd clean omdat hij wil dat iedereen ervan kan genieten, ongeacht de leeftijd. Van de kinderen die dansen op de speelplaats tot het bejaarde echtpaar dat naar hen luistert op de radio. Dit is ook waarom zijn liedjes niet alleen reflecteren op de goede maar ook op de slechte kanten van het leven.


Dit is zodat iedereen zich kan vinden in de muziek omdat ze het gevoel hebben dat ze het eerder hebben meegemaakt. Momenteel Kevv. heeft zijn eigen productiebedrijf “DiKuraçon Productions” waarmee hij produceert voor diverse opdrachtgevers. Hij is ontzettend blij dat hij ervoor heeft gekozen om zijn grootste passie te volgen en hoopt dat ook te kunnen doen anderen inspireren om dat ook te doen.


Het album is vanaf nu te streamen op alle digitale platforms.

Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

Comments


bottom of page