top of page

Marc Anthony in Rotterdam Ahoy!De Puerto Ricaanse salsalegende Marc Anthony geeft op 6 juni een concert in Rotterdam Ahoy. Hij doet dit in het kader van zijn European Pa’lla voy Tour, genoemd naar zijn laatste hit.

Marco Antonio Muñiz Rivera (geboren 16 september 1968), professioneel bekend als Marc Anthony, is een Amerikaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is de best verkopende tropische salsa-artiest aller tijden. De drievoudig Grammy Award en zesvoudig Latin Grammy Award-winnaar heeft wereldwijd meer dan 12 miljoen albums verkocht. Anthony staat bekend om zijn Latin salsa-nummers en ballads, heeft talloze prijzen gewonnen en zijn prestaties zijn geëerd door middel van verschillende erkenningen. Hij was de ontvanger van de 2009 Congressional Hispanic Caucus Institute (CHCI) Lifetime Achievement Award. Hij ontving ook de "2009 CHCI Chair's Lifetime Achievement Award" op 16 september 2009. Hij heeft het Guinness World Record voor bestverkopende tropische/salsa-artiesten en de meeste nummer één albums op de eindejaarslijsten van Billboard Tropical Albums. Hij is ook de artiest met de meeste nummer één nummers op de Billboard Latin Tropical Airplay-hitlijst met 32 ​​nummers.


Start kaartverkoop

De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 11 maart om 12.00 uur via www.masqlive.com.

🚀 Pre-registreer & ontvang een persoonlijke toegangscode waarmee je een uur voor aanvang van de reguliere verkoop tickets kunt kopen.


Comments


bottom of page