top of page

Producer Siki Martina (31) overleden.

Dj en producer Siki Martina is op 31-jarige leeftijd overleden. „Mijn hart huilt en ik ga kapot”, schrijft zijn vriendin Sarita Lorena op Instagram.

„We hebben elkaar vele dingen beloofd. Een daarvan was dat we samen oud zouden worden”, begint Sarita, die dit seizoen meedoet aan het tv-programma Beste Zangers, haar bericht. „Eindstand typ ik dit met tranen die over mijn wangen rollen en puur ongeloof, omdat ik elke keer het gevoel heb dat je thuis gaat komen en mij komt begroeten met een kus.”


„Nooit meer… Nooit meer je lieve woorden, nooit meer je warme knuffels, nooit meer je liefde kunnen voelen of je ’ik hou van je’ horen. Mijn hart huilt en ik ga kapot. Toen jij heen bent gegaan, stierf een groot deel van mij met je mee. Tot we elkaar weer ontmoeten. Rust zacht Papi, hou van jou.”


Volgens verschillende media zou Siki Martina om het leven zijn gekomen bij een schietincident in Rotterdam, maar de autoriteiten hebben dat niet bevestigd. Wel bevestigt de politie Rotterdam dat er zondagavond een 31-jarige man is overleden bij een schietpartij bij het Rotterdamse metrostation Coolhaven.Comentários


bottom of page