top of page

RADIO CALIENTE NL APP NU TE DOWNLOADEN!


Radio Caliente NL viert haar eerste jaar van succes met de lancering van een gloednieuwe app! Sinds onze oprichting hebben we hard gewerkt om de Latin en Caribbean cultuur naar Nederland te brengen. We zijn dan ook trots op de samenwerkingen die we hebben opgebouwd met artiesten, event organisaties en bedrijven die onze visie delen.


Als onderdeel van ons jubileumjaar, zijn we verheugd om onze nieuwe Radio Caliente NL app te introduceren. Hiermee kun je nu overal genieten van onze heerlijke muziek en profiteren van verschillende features. Je kunt bijvoorbeeld verzoeknummers indienen, deelnemen aan win-acties en zelfs WhatsAppen met ons en een voicebericht sturen die later te horen zal zijn op de radio. Dit alles is ontworpen om jouw luisterervaring nog beter te maken.


We zijn erg enthousiast over deze ontwikkelingen en kijken uit naar nog meer groei in de komende jaren. En we hebben nog een verrassing in petto, dus blijf ons volgen!


We willen onze luisteraars bedanken voor hun steun en bijdrage aan ons succes. We zullen doorgaan met het brengen van de beste Latin en Caribbean muziek naar Nederland, met nog meer mogelijkheden om jouw ervaring te verbeteren.


Dus waar wacht je nog op? Download onze app nu in de App Store of Google Play en ervaar het zelf!


Comments


bottom of page