top of page

Radio Caliente produceert tv-serie


Radio Caliente heeft een nieuwe serie geproduceerd voor OPEN Rotterdam TV. In de serie 'Caliente' maakt Rotterdam kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze cultuur in Nederland is behoorlijk groot, maar is stiekem toch onder de radar gebleven.


Elke aflevering maak je kennis met een Latin of Caribbean dansstijl, een optreden van een Latin of Caribbean artiest en wordt er heerlijk gekookt!

Met de nieuwe serie Caliente maakt Rotterdam kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze cultuur in Nederland is behoorlijk groot, maar is stiekem toch onder de radar gebleven. Met spraakmakende content in samenwerking met Rotterdamse influencers gaan we voor meer verbinding zorgen binnen de community en uiteraard de community uitbreiden in Rotterdam. Onder community verstaan we iedereen die affiniteit heeft met salsa, bachata, kizomba muziek en lifestyle in een Tropische sfeer.

Caliente is een serie van het onlangs opgerichte Radio Caliente. Het Rotterdamse online radiostation vult een gat in de markt waar veel behoefte aan is. In hartje Rotterdam met view op de Rotterdamse skyline uit het raam van een splinternieuwe studio wordt spraakmakende content gemaakt. Radio Caliente draait 24 uur per dag, 7 dagen per week de heetste Latin en Caribbean tracks. Op Radiocaliente.nl hoor je de nieuwste hits in de wekelijkse top-30, maandelijkse videoclip charts, reportages van events, hot social media nieuws topics, exclusieve interviews en podcasts, caliente dj-sessies en win-acties.

In deze serie van zes afleveringen zullen we per aflevering vijf thema’s behandelen, In elke aflevering krijgt de kijker een kijkje in de de Latin & Caribbean keuken, wordt er een Latin & Caribbean artiest gepresenteerd, is er een dansworkshop en worden de belangrijkste highlights nog eens samengevat in een videocast.

Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

Comments


bottom of page