top of page

RAUW ALEJANDRO GEEFT MET CAPRICHOSO VOORPROEFJE VAN NIEUW ALBUM


Caprichoso is de nieuwe single van Rauw Alejandro. Het is de eerste single van zijn aankomende nieuwe album Trap Cake Vol. 2. Bij Caprichoso is ook een video uitgekomen, die de Puerto Ricaanse zanger en songwriter opnam op het paradijselijke eiland Virginia Key in Florida.


Rauw brak in 2017 door en scoorde in 2021 met Todo De Ti zijn grootste hit tot nu toe: de teller staat op meer dan twee miljard streams. Zijn vorige album Vice Versa werd door onder meer The New York Times, Rolling Stone en Billboard opgenomen in hun lijst van Best Albums of 2021. Rauws vorige single Desesperados met Chencho Corleone werd inmiddels ruim 108 miljoen keer gestreamd. Tijdens de pandemie gaf Rauw via YouTube live een virtueel concert vanuit Puerto Rico, waarmee hij in veertien landen trending werd op het platform.

Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

bottom of page