top of page

SEMII MARTEN EN QSHANS LANCEREN NIEUWE SINGLE "POKO"


De getalenteerde artiest Semii Marten heeft vandaag haar nieuwste productie "Poko" uitgebracht, een samenwerking met de eveneens talentvolle Qshans. Deze betoverende track is geproduceerd door Getamili en biedt een frisse kijk op romantiek en ontspanning.


"Poko" vertelt het verhaal van twee personen die een sterke aantrekkingskracht voor elkaar voelen, maar ervoor kiezen om de tijd te nemen om elkaar te leren kennen, te genieten en te ontspannen.


Het nummer benadrukt het belang van geduld en het volgen van een natuurlijke, ongedwongen ritme zonder druk. Deze benadering maakt het mogelijk om de ander echt te waarderen en van elkaars gezelschap te genieten.


De bijbehorende videoclip, opgenomen en geregisseerd door de getalenteerde David Martinus en zijn creatieve team, straalt de prachtige 'Caribbean Island Vibe' uit die onze eilanden kenmerken. Met kleurrijke en levendige beelden heeft Martinus de essentie van het Caribische leven weten vast te leggen, waarbij de natuurlijke schoonheid van de eilanden wordt gecombineerd met ontspannende ritmes.


De single "Poko" is een visuele en auditieve ervaring die je direct meeneemt naar een andere dimensie, een plek waar je de kwaliteit en harmonie van het Caribische leven kunt voelen. De zangstijlen en de unieke stemkleuren van Semii en Qshans mengen perfect met de heerlijke afro beat, wat zorgt voor een unieke muzikale ervaring voor iedereen.


Semii Marten staat bekend om haar vermogen om muziek te creëren die het hart en de ziel van haar publiek raakt. Samen met Qshans, een andere snel opkomende ster, hebben ze een nummer geproduceerd dat ons herinnert aan wat echt belangrijk is: genieten van het leven op ons eigen tempo.

Semii Marten en Qshans hopen dat iedereen "Poko" net zo zal waarderen als zij hebben gedaan tijdens het creëren van dit prachtige stuk.


Blijf op de hoogte voor meer nieuwe producties van onze Caribische talenten! "Poko" is nu beschikbaar op alle muziekplatformen en de videoclip is online te bekijken op YouTube: Bekijk de videoclip hier

Comments


bottom of page