top of page

SHASHINDUSHKA NAZIR MISS CURACAO HOLLAND 2023


Zaterdagavond vond het tweede editie plaats van de verkiezing Miss Curaçao Holland 2023. Alle supporters(fans) van de 8 kandidaten waren heel enthousiast om hun favoriete kandidaat toe te juichen en aan te sporen. Gedurende 2 maanden hebben ze een intensieve voorbereiding gehad en het werd ook een geweldige avond met als thema

"VIve L' AFRIQUE"


Een avond onder leiding van de president van "Dia di Tula" Vany Hooi, een dansgroep gecoördineerd door de jongeman Chendel Beker en artiesten zoals Kilate Tesla, T Shean die het publiek hebben vermaakt met hun onvergetelijke liederen.

Die avond werd er een zwarte loper gelegd voor alle juryleden, partners en speciale gasten die ontvangen werden door het team van Aubrey America. Bij deze speciale avond waren eerste finaliste Miss Universe Curaçao 2022 Mariana Pietersz en Miss Grand 2022 Kanisha Sluis aanwezig.


Een avond vol emotie, waarin Jeny Minguel, Eerste Miss Curaçao Holland 2022 afscheid moest nemen van haar titel om dan officieel haar internationale titel aan te nemen met de taken die de organisatie voor haar heeft opgelegd.

Uitslagen van die avond:

Miss Beautiful Face/Most Discipline 2022: #04 Shashindushka Nazir

Most Beautiful Smile : #02 Shurnalie Nivillac

Best body, Most beautiful hair, Miss Internet, Most Dynamic :#03 Kim Rossen

Most Amity:#07 Jurinaiska Celestijn

Most Elegance, Most Beauty Skin :#09 Kimberly Stuart


Semi finalisten :

Kim Rossen, Shashindushka Nazir, Kimberly Stuart en Jurinaiska Celestijn


Winnaars :

2nd Runner up : Kimberly Stuart

1st Runner up : Kim Rossen

Miss Curaçao Holland 2023 : Shashindushka Nazir


Het team van Aubrey America is heel erg blij met het eindresultaat en is nu bezig met het voorbereiden van taken voor het jongelui gedurende hun verkiezingsjaar

Wij wensen deze jongelui heel veel succes in hun traject als ambassadeur van onze maatschappij hier in Nederland. Ze zijn te volgen via alle social media van Aubrey America.

Comments


bottom of page