top of page

VELLI LIRX BRENGT EP UIT!


De bekende zanger uit Curaçao Velli Lirx brengt zijn nieuwe EP 'Admirador Secreto' uit. Velli Lirx is één van de lead zanger van de bekende Antilliaanse band Cache Royale. Velli Lirx maakt ook deel uit van de formatie Lirx Fam, een groep van drie mannen di samen zingen en rappen. Velli verscheen onlangs bij Radio Caliente in het nieuwe programma 'Album Sessie' waarbij we inhoudelijk zijn EP analyseerden.

Velli Lirx sprak uitgebreid over de verhalen achter zijn nummers en daarbij gaf hij inspirerende quotes mee aan zijn fans. Het gaat goed met de artiest Velli Lirx dit jaar, naast een volle agenda op tour met Cache Royale staat hij met twee tracks van deze EP in de Caliente Top 30 charts. Ook met de band staan ze in dezelfde chart! "Ik werk hard om als artiest internationaal door te breken" aldus Velli Lirx. Wij bij Radio Caliente geloven hierin en steunen waar wij kunnen. Heb je de Album Sessie aflevering gemist? Niet getreurd, want binnenkort staat deze online op onze website! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wanneer de aflevering online staat!


Beluister hier Admirador Secreto 🔥


Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

bottom of page