top of page

VOLG TEAM KINGDOM OF THE NETHERLANDS TIJDENS DE WORLD BASEBALL CLASSIC.

Op woensdag 8 maart begint Team Kingdom of the Netherlands aan de World Baseball Classic, het grootste honkbaltoernooi ter wereld. In Taiwan opent het Koninkrijksteam het bal met de wedstrijd tegen voormalig honkbalgrootmacht Cuba.


Deze wedstrijd begint om 05.00 uur Nederlandse tijd en is. net als alle andere wedstrijden van het Koninkrijksteam, live te zien op ESPN. De eerste drie wedstrijden zijn zelfs te zien op het open kanaal dat voor elke Nederlander gratis te zien is bij zijn of haar provider.


Na de wedstrijd tegen Cuba volgen wedstrijden tegen Panama (9 maart om 05.00 uur), Taiwan (11 maart om 12.00 uur) en Italië (12 maart 12.00 uur).


Voor alle content rondom de wedstrijden, zoals highlights, interviews, fun content, etc. ben je uiteraard bij Honkbalsoftbal.tv op het juiste adres.


Volg daarnaast ook DE social media kanalen voor de gaafste in game content:

Instagram: @Honkbalsoftbalnl

Twitter: @Honkbalsoftbal


WBC watchparty in the Corendon bioscoop!

Tijdens de World Baseball Classic kun jij de wedstrijd tussen Taiwan en Team Kingdom of the Netherlands live bekijken in de Cinema van het Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel.

Op 11 maart wordt deze wedstrijd in samenwerking met Taco Mundo en Corendon live uitgezonden in de bioscoop van het hotel. Taco Mundo zorgt voor snacks en drankjes tijdens de wedstrijd dus het wordt een gezellige middag! Een kaartje kost € 25,- en er is maar beperkt plek dus vol=vol. Wees er snel bij en koop je ticket! Dit wil je niet missen. En het goede nieuws: de volledige opbrengst komt ten goede van het Kingdom Talentfonds, waarmee wij verzekeren dat we in de toekomst nog veel vaker kunnen genieten van topspelers op de World Baseball Classic! Voor meer info of om direct je kaartje te kopen, klik je hier.


Comments


bottom of page