top of page

“After Party” Alex Sensation, Farruko, Prince Royce, Mariah Angeliq, Kevin Lyttle

Alex Sensation, de veelzijdige artiest die de muziekscene op zijn kop heeft gezet met zijn creaties, trapt 2022 af met "After Party".

Een single geïnspireerd op het nummer "Turn Me On", met een samenwerking van Farruko, Prince Royce, Mariah Angeliq en artiest van het originele nummer, Kevin Lyttle.


"After Party" werd geboren toen Alex Sensation aan Prins Royce voorstelde om een ​​Spaanse versie van het nummer "Turn Me On" te maken. Royce stemde enthousiast in en het duurde niet lang voordat Alex en Jeon Arvani, de muziekproducent, elkaar op Aruba ontmoetten om het refrein te componeren en de beat te bepalen.


Alle artiesten die waren uitgenodigd voor het ensemble gingen zonder aarzelen op de uitnodiging in. Dit is een collectief project waarin elk van de deelnemende artiesten hun eigen couplet schreef en zo een lied creëerde dat gekenmerkt wordt door een opwindende diversiteit.


Het lied gaat over een man en een vrouw die elkaar ontmoeten op een feestje en een ongebreidelde aantrekkingskracht voelen, maar omdat ze allebei vergezeld zijn, besluiten ze elkaar later, alleen, op de "After Party" te ontmoeten.


De begeleidende video voor "After Party" legt de essentie vast van wat er gebeurt als een feest voorbij is en sommige mensen naar een hotel of huis gaan om het feest voort te zetten. Het is een boodschap van medeplichtigheid voor die mensen die precies weten wat daar gebeurt, in de "After Party".

Comments


bottom of page