top of page

BON BINI HOLLAND 3 IN DE BIOSCOOP

Bij de première hebben we een leuke rapportage gemaakt waarbij Jandino en een aantal castleden van de film een paar salsa danspasjes hebben laten zien. Deze is te zien op onze social media kanalen.

Over Bon Bini Holland 3

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?
De cast bestaat uit een divers gezelschap, waaronder:

Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Sergio Romero IJssel en Phi Nguyen en gastrollen van Tygo Gernandt, Roué Verveer, Najib Amhali, Lamara Strijdhaftig, Rico Verhoeven, Tineke Schouten, Wart Kamps, Loes Schnepper, Robin Holzken, Tony Junior en Summer de Snoo.

Bon Bini Holland 3 gaat vanaf 30 juni de bios in!


Bekijk hier de trailer:Comments


bottom of page