top of page

GEZOCHT: CREATIEVE MEDIAREDACTIEMEDEWERKER (STAGE)

Ben je een echte redacteur/content marketeer? Heb je affiniteit met Latin & Caribbean muziek en heb je altijd bij een radio/tv-zender willen werken? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

We zoeken een enthousiaste, creatieve student(e) die op onze redactie volwaardig meedraait als webredacteur bij onze nieuwe radiozender Radio Caliente.

Je volgt een opleiding in de richting van communicatie, journalistiek of media.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en handig zijn met internet komt goed van pas! Daarnaast verwachten we dat je meedenkt over de invulling van de website, socials en mogelijkheden om deze te verbeteren. We bieden je alle ruimte om met goede ideeën te komen!

Je werkt nauw samen met vormgevers, campagne en product managers.


Wat ga je doen?

Beeld (foto en video) geschikt maken voor online publicatie, nieuws- en achtergrondartikelen schrijven, ontwikkelen van (crossmediale) thema's, communicatie met onze doelgroep via e-mail en social media, nieuwsbrieven publiceren. social media ideeën content tot leven brengen.


Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@radiocaliente.nl.

Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

Comments


bottom of page