top of page

Het Bonairiaanse eilandbestuur en de Tourism Corporation Bonaire in samenwerking met Ir Sais

Op uitnodiging van Ir Sais en in samenwerking met het Bonairiaanse eilandbestuur en Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft Bonaire de artiesten Mike Bahia, Konshens en Farina Pao met hun management team verwelkomd voor een belangrijk aankomend project. Dit als onderdeel van de onlangs met Ir Sais ondertekende samenwerkingsovereenkomst.

Ir Sais is geboren en getogen op het eiland in de wijk Tera Kora. Hij heeft een wereldwijde virale hit genaamd 'Dream Girl remix', met meer dan 284 miljoen views op YouTube. In het licht van de onlangs aangekondigde samenwerkingsovereenkomst met Ir Sais, verwelkomde TCB de internationale artiest Konshens, een Jamaicaanse dancehall-artiest die in de jaren 2010 in tientallen populaire dancehall-nummers verscheen en de Colombiaanse rapper Farina Pao om aan een aankomend project te werken. Michael Egred Mejía, artistiek bekend als Mike Bahía, is een Colombiaanse zanger en bedrijfsbeheerder. Hij is vooral bekend om zijn liedjes "Estar Contigo", "Buscándote", "La Muñeca" en zijn meest recente nummer "Amantes" met Greeicy Rendón.


Namens het eilandbestuur van Bonaire vertelde gedeputeerde Hennyson Thielman: “We zijn enorm trots op Ir Sais, een lokale artiest die wereldwijd wordt erkend en Bonaire over de hele wereld promoot met zijn muziek. Onze visie op toerisme is om de authenticiteit van Bonaire te promoten met deelname van onze mensen aan het toerisme en Ir Sais is de ideale ambassadeur voor dit concept. Door deze artiesten uit te nodigen om met hem samen te werken op Bonaire laat hij de veelzijdigheid en diversiteit van ons eiland zien. Wij danken Ir Sais voor dit belangrijke initiatief.”


TCB en het Bonairiaanse eilandbestuur zijn heel blij met dit nieuwe hoofdstuk van samenwerking om Bonaire in de wereld te positioneren. Het nieuwe, nog te onthullen project zal Bonaire de nodige internationale bekendheid geven en de Bonaire-ervaring delen door middel van muziek, onze lokale keuken en onze mensen. Samen met de overheid en de bevolking van Bonaire wenst TCB de gehele cast en crew inclusief het productieteam het allerbeste de komende dagen. Een speciaal woord van dank aan onze toeristische partners die als gastheer fungeren voor de artiesten.

Comments


bottom of page