top of page

Nicky Jam in Rotterdam AHOY

De populaire reggaeton zanger Nicky Jam komt op zondag 22 mei 2022 naar Rotterdam Ahoy!De grote doorbraak van Nicky Jam in Nederland kwam door zijn samenwerking met Enrique Iglesias uit 2015, 'El Perdón’, waarmee ze de eerste plaats in de Nederlandse top 40 behaalden en maar liefst 26 weken in de lijst stonden. De afgelopen jaren scoorde hij wereldwijd grote hits met o.a. 'El Amante’ en is hij goed voor zo'n 14 miljard(!) views op YouTube, miljoenen subscribers en ruim 770 miljoen streams van megahit 'X' met J Balvin. De reggaeton superster, die in augustus 2021 zijn laatste plaat 'Infinity’ uitbracht, houdt nu met zijn tour halt in Rotterdam waar hij zijn publiek trakteert op zwoele latin beats. Een dansfeestje om niet te missen als echte latinliefhebber.


In het begin van zijn carrière vormde Nicky Jam, samen met Daddy Yankee, het succesvolle duo Los Cangris. Na de split van Los Cangris bereikte de carrière van Nicky Jam een dieptepunt. In die periode trad hij op als coverzanger in een hotel in Medellín. Het is die stad die voor de ommekeer in Nicky’s carrière zorgde. Hij herpakte zich, stortte zich weer op zijn muziek en de rest is geschiedenis. Over die woelige periode en zijn intrede in de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie vertelt hij voluit in de populaire autobiografische Netflixserie 'El Ganador’.

Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

Commentaires


bottom of page