top of page

AMSTERDAM IN ZOMERSE SFEREN MET DE BONAIRE TRAM (EN WINACTIE)


Het eiland Bonaire, zorgt voor zomerse gezelligheid in Amsterdam. Vanaf maandag 5 december is er een bijzondere promotie rijdend in de hoofdstad te zien. Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft deze ludieke actie bedacht, waarbij een volledig bestickerde tram van GVB de straten van Amsterdam zal kleuren.Als bijzondere gemeente van Nederland en 's werelds eerste blauwe bestemming, staat Bonaire vooral bekend om diens ongeëvenaarde duikplekken en watersportmogelijkheden. Het eiland heeft focus voor de overvloedige natuur en het rijke erfgoed, een sfeer die terug te zien is op de Bonaire tram.


"Met de Bonaire tram proberen we te zorgen voor een vrolijke zomerse sfeer in deze donkere winterse maanden", aldus Miles B. M. Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire.

‘’Met deze ludieke actie brengen we Bonaire weer onder de aandacht bij onze Nederlandse familie. In december en januari oriënteert men zich ook graag weer voor hun volgende vakantie, een mooie aangelegenheid voor de Bonaire tram.

Naast de mooie foto’s en vrolijke kleuren op de tram kan men een geweldige reis winnen. Zodra men de tram spot, dient men op een veilige plek een foto te maken, welke ze kunnen insturen om zo kans te maken op een volledig verzorgde droomreis’’.


Bonaire's hernieuwde focus hebben ertoe bijgedragen dat het eiland is uitgegroeid tot een bestemming van luxe, cultuur en avontuur. Een complete rebranding van alle marketing activiteiten is daar een onderdeel van. Zowaar de Bonaire tram.

Recente blogposts

Alles weergeven

Evenement gecanceld

Beste luisteraars van Radio Caliente NL, Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Indoor Festival dat gepland stond voor 13 oktober niet meer doorgaat. Dit besluit komt voort uit het v

Kommentare


bottom of page